Kako smršati bez teretane

Mnogi od nas ne mogu zamisliti život bez teretane.

Sve ove aktivnosti možete prakticirati uz malo dobre volje i sami kući.

Trčite

Ako već ne možete, po prirodi, trčite u mjestu. Sigurno ste već pomislili da ćete se lakše natjerati da provedete sat vremena u teretani nego na trčanju, možda ćete promijeniti mišljenje ako vam kažemo da ovaj vid rekreacije može biti izuzetno zanimljiv, a posebno ako imate društvo nekoga od ukućana!

Vozite bicikl

Vožnja bicikla je sjajna zamjena kardiovaskularnom fitnesu i odličan način da ojačate svoje tijelo bez opterećivanja zglobova. Uostalom, proljetni i ljetni dani su kao stvoreni za uživanje u prirodi i bicikliranju. Čak i u danima kada ne smijemo biti u društvu neće nam biti dosadno, jer nema boljeg načina da se oraspoložite i razmrdate um i tijelo.

Šetajte!

Nema ništa bolje od čistog zraka, prirode i pješačenja, zar ne? Opremite se adekvatnom obućom, spremite sebi obrok, nazovite najbolju prijateljicu ili partnera i krenite u dugu šetnju. Odaberete li neko brdovito mjesto, možete potrošiti sjajnih 500 kalorija za samo jedan sat!

Isprobajte ples/neki drugi oblik vježbanja

Ako se ne možete zamisliti u teretani, možda će vam privlačnije biti bavljenje nekim drugim sportom ili plesom. Nikada nije kasno da se počnete aktivno baviti nekim vidom rekreacije. Na našu sreću, YouTube i Instagram su prepuni tutorijala koji će vas dignuti s kauča u sekundi.

Facebook komentari