Trener slavne pjevačice otkrio kako je uspjela smršati

Prema bivšem ličnom treneru slavne pjevačice Adele, tri su ključna faktora za uspjeh u skidanju kilograma i održavanju zdravog života, a to su: uravnotežen plan prehrane, redovno vježbanje i pravilan san

Adele je iznenadila mnoge kad je na svoj 32. rođendan podijelila svoju fotografiju – prvu fotografiju koju je objavila na Instagramu 2020. godine.

Dok je fotografija potaknula internetsku raspravu i za i protiv oko njenog mršavljenja, jedna osoba koja je branila njeno mršanje bio je njen prijašnji trener Pete Geracimo.

Za Insider je podijelio savjete koji bi vam mogli pomoći u transformaciji tijela kao kod Adele te način rada prema kojem je Adele radila.

Pete (48) kaže da je najvažnije čega se morate pridržavati, da ne žurite s procesom.

– Moj glavni savjet svima koji žele unijeti zdrave promjene je da se u potpunosti predaju cjelokupnom procesu, a prije svega da budu strpljivi – rekao je Pete za Insider.

Tri su ključna faktora koja će odrediti vaš uspjeh, prema Geracimou:

  1. Dobro uravnotežen plan prehrane.
  2. Redovno vježbanje, time povećavate brzinu otkucaja srca i izlazite izvan svoje zone komfora.
  3. Pravilan i miran san kako biste omogućili svom tijelu i umu da se oporavi.

-Konačno, vježba bi trebala poboljšati i nadopuniti naš svakodnevni život pojednostavljujući svakodnevne zadatke – rekao je Pete.

Odabir vježbanja se mora prilagoditi osobi, a ne obrnuto. Nema smisla nekoga prisiljavati na nešto ako u tome nema radosti – to je mučenje.

Facebook komentari